Nieuw jaar

Nieuw jaar

Hierbij wil ik graag al mijn Blog lezers alle goede dingen van het leven toe wensen voor 2018!

Natuurlijk hoort daar een goede gezondheid ook bij.

Gezond zijn is niet altijd vanzelf sprekend. We kennen allemaal onze up en downs, ook ik heb deze afgelopen jaar gehad.  heb ik te horen gekregen dat ik de bloedziekte ET heb. Dit is een afwijking in mijn beenmerg waardoor ik constant antistolling aanmaak. Best wel zorgelijk. Ook omdat dit onder de bloed kanker vorm valt. Ik blijf positief en zo als het er nu uit ziet gaat het met de regelmatige controles en medicijnen goed.

Verder kent mijn jaar verdriet in de liefde hieruit voorvloeiende teleurstellingen en geen of weinig vertrouwen in de mannen.

Mijn keuzes voor komend jaar zijn vooral genieten, mijn zoektocht naar de liefde van mijn leven zet ik op een laag pitje in de hoop dat het vanzelf naar mij toe komt, leren nog meer van mezelf te houden, meer mind ful bezig te zijn en zo rust te vinden in mijn lijf en geest.

Deze Blog en website wekelijks bij houden is ook een nieuwe uitdaging die ik graag aanga!

Hoop op leuke verhalen te mogen en te kunnen schrijven voor jullie!

Liefs Maria.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *