Tip van mij

Tip van mij

Dan is de eerste week van dit nieuwe jaar alweer een feit. Mijn broer zei altyd “tijd vliegt” ik moet hem daar gelijk in geven. Geniet van het leven het duurt maar even.

Niet meer terug kijken op wat geweest is, dat is klaar, verander je niets meer aan. Als het goed is heb je geleerd van je fouten die maak je dit jaar niet weer., hopelijk. De mooie dingen die neem je mee die zitten in je hart. Als je dan toch af en toe even wilt terug kijken, een zwak momentje op wat is geweest, even weer genieten van die mooie momentje?

Hier mijn tip; Maak veel foto’s van die mooie momentjes. Kies de mooiste foto’s eruit en maak er een online foto boekje van. Je kunt het ook tastbaar maken door er een foto boekje van te laten drukken dit kan al snel heel en voordelig bij diverse winkels. Je kunt dan op elk moment even terug kijken naar die mooie momenten dat zorgt dan weer voor een positief, warm en gelukkig gevoel.

En denk er om, “tijd vliegt” maak er wat moois van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *